Semi finals split and running order presented for Festivali i Kenges

RTSH has announced the split of the songs into two semi finals of the 53rd Festivali i Kenges, which will take place in Tirana on the 26th and the 27th of December.

Three entries have withdrawn – Kozma Dushi, Besa Krasniqi, and Andos Sinani, while one new entry has been selected for the festival: Estela Brahimllari. Here is the full split, with the running order positions for both semi finals:

First Semi Final (December 26):

 1. Enver Petrovci – Të vranë bukuri
 2. Revolt Klan – Më mungon
 3. Julian Gjojdeshi – Himn jetës
 4. Sigi Bastri & Florent Abrashi – Eklips mbi oqean
 5. Marsela Çibukaj –Sëmuj
 6. Saimir Braho – Kristal
 7. Klajdi Musabelliu – Vetëm te ti bësoj
 8. Erga Halilaj – Ti s’më njeh
 9. Besiana Mehmeti & Shkodran Tolaj – Kështjella
 10. Estela Brahimllari – Kjo natë
 11. Lindita Halimi – S’të fal
 12. Offchestra – Bajram
 13. Venera Lumani – Dua të jetoj

Second Semi Final (December 27):

 1. Jozefina Simoni – Mendje trazi
 2. Altin Goci – Rock dhe për gjithë jetën
 3. Bojken Lako Band – Të ndjej
 4. Elhaida Dani – Të kërkoj
 5. Kelly – Nëse ti do
 6. Rezarta Smaja – Më rrëmbe
 7. Aurora – Maria
 8. Ana Gramo – Në koma
 9. Mjellma Berisha – Sot jetoj
 10. Emi Bogdo – Një femër
 11. Agim Poshka – Në rrugën tonë
 12. Enxhi & Xhejn Kumrija – Njeri
 13. Gjergj Leka – Himn

Nine songs from each semi final will qualify for the Grand Final which will take place on the 28th of December.

Leave A Reply

Your email address will not be published.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Support ESCBubble!

Like our Facebook page, and follow us on Twitter, to get all the Eurovision news as they happen!