Festivali i Kenges 54: Running order announced

Yesterday during the press conference in Tirana the running order for both semifinals of Festivali i Kenges has been decided. Many participants took part in the meeting with press in RTSH headquarter. 8 out of 15 candidates from each semifinal will qualify to the Grand Final and the results will be decided by jury voting only.

Here is the split of this year’s Festivali i Kenges:

First Semifinal – 25th December

 1. Egzon Pireci – Triumf (our interview HERE)
 2. Group Simbol – Artiste
 3. Voltan Prodani – Dëgjoje këngën o Atë
 4. Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro
 5. Sigi Bastri – Engjëll i lirë
 6. Dilan Reka – Buzëqesh (our interview HERE)
 7. Luiz Ejlli – Pa mbarim
 8. Nilsa Hysi – Asaj
 9. Edea Demaliaj – Era
 10. Erga Halilaj – Monolog 
 11. Florent Abrashi – Të ndjek çdo hap
 12. Teuta Kurti – Në sytë e mi
 13. Kozma Dushi – Një kafe
 14. Aslaidon Zaimaj – Merrmë që sot 
 15. Egert Pano – Mos ik

Visit us for interview with Erga on Sunday 25th Oct and with Aslaidon on Tuesday 27th Oct!

Second semifinal – 26th December 

 1. Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej
 2. Klodian Kaçani & Rezarta Smaja – Dashuri në përjetësi
 3. Revolt Klan – Dashurinë s’e gjejmë dot
 4. Jozefina Simoni – Një det me ty
 5. Andi Tanko – Dielli vazhdon të më ngrohë
 6. Niku & Entela Zhula – Muza
 7. Genc Tukiçi – Sa të dashuroj
 8. Evans Rama – Flakë
 9. Besa Krasniqi – Liroje zemrën
 10. Enxhi Nasufi – Infinit
 11. Flaka Krelani – S’je për mua
 12. Renis Gjoka – Ato që s’ti them dot (our interview HERE)
 13. Lindi Islami – Për një mrekulli
 14. Eneda Tarifa – Përrallë
 15. Klajdi Musabelli – Ndodh edhe kështu

The final of Festivali i Kenges is scheduled for 27th December 2015.

Leave A Reply

Your email address will not be published.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Support ESCBubble!

Like our Facebook page, and follow us on Twitter, to get all the Eurovision news as they happen!