Eneda Tarifa wins Festivali I Këngës 54!

Tonight, in Tirana, the 54th edition of Festivali i Kenges took place, which is the Albanian national selection for Eurovision. A total of 22 acts performed tonight for the title, and Eneda Tarifa stood out and triumphed. She obtained her ticket for Stockholm and will represent her country at the Eurovision Song Contest 2016.

Here are the names of all the artists who performed on stage, tonight, during the Final of Festivali i Kenges 54:

 • ADRIAN LULGJURAJ – Jeto dhe ëndërro
 • SIGI BASTRI – Engjëll i lirë
 • DILAN REKA – Buzëqsh
 • LUIZ EJLLI – Pa mbarim
 • NILSA HYSI – Asaj
 • ERGA HALILAJ – Monolog
 • FLORENT ABRASHI – Të ndjek çdo hap
 • TEUTA KURTI – Në sytë e mi
 • KOZMA DUSHI – Një kafe
 • ASLAIDON ZAIMAJ – Merrmë që sot
 • EGERT PANO – Mos ik
 • KRISTI POPA – Ajo çfarë ndjej
 • KLODIAN KAÇANI & REZARTA SMAJA – Dashuri në përjetësi
 • JOZEFINA SIMONI – Një det me ty
 • GENC TUKIÇI – Sa të dashuroj
 • EVANS RAMA – Flakë
 • BESA KRASNIQI – Liroje zemerën
 • ENXHI NASUFI – Infinit
 • FLAKA KRELANI – S’je per mua
 • RENIS GJOKA – Ato që s’ti them dot
 • LINDI ISLAMI – Për një mrekulli
 • ENEDA TARIFA – Përrallë (winner)

Now, after tonight’s show, 10 countries have revealed the artist that will represent them at the Eurovision Song Contest 2016 and only Albania has chosen its song! The next national selection, for Eurovision 2016, will take place in Belgium on the 17th of January 2016.

You can take a look at Eneda’s performance, during the second semi-final:

Leave A Reply

Your email address will not be published.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Support ESCBubble!

Like our Facebook page, and follow us on Twitter, to get all the Eurovision news as they happen!