Viola Gjyzeli is the winner of Junior Fest Albania 2023

Viola Gjyzeli will represent Albania at the Junior Eurovision Song Contest 2023. The young performer, who was selected to wave her country’s flag from a national final, will sing “Bota Ime” on November 26.

Junior Fest Albania featured 16 candidates:

 • Françeska Kasa – Perfekte Jam
 • Rei Bardhollari – Hasta Mañana
 • Ajshel Zykollari – Pas ëndrrës time eja
 • Elisa Skarra – Një përqafim
 • Kejt Hitaj- Eja
 • Marianxhela Rodakaj – Afrika
 • Viola Gjyzeli – Bota ime
 • Ea Zoga – Lule n’zemrën tuajTea Metohu – Smile
 • Anja Canaj – E dua erën
 • Biornis Maxhallaku dhe Keira Baku- Violinë apo Kanarinë
 • Amra Madani – Rock Star
 • Irsa Haxhillari – Melodinë e saj
 • Nikol Çabeli – Vetëm unë
 • Fiona Resuli – Lodroj me yjet
 • Era Hasanaj – Bisedë me një yll

Following previous editions, the winner of Junior Fest was selected by a professional jury panel.

Leave A Reply

Your email address will not be published.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Support ESCBubble!

Like our Facebook page, and follow us on Twitter, to get all the Eurovision news as they happen!

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra